unportal
  • Imprimeix

Dobles titulacions

El curs 2016-2017 s'ofereixen 29 combinacions noves de dos graus

 


Les dobles titulacions permeten cursar dos graus en un període de quatre, cinc o sis anys, ja sigui combinant els plans d'estudi de dos graus des de primer, o cursant el primer any d'un grau i afegint-hi matèries d'un altre a partir de 2n, 3r, 4t o 5è.

Les universitats catalanes impartiran el curs 2016-2017 un total de 29 noves dobles titulacions, que eleven el total de dobles graus a més de 170. La nova oferta està impulsada per universitats privades o centres adscrits a les universitats públiques i, en la majoria dels casos, es tracta d'estudis als quals no s'hi pot accedir des de primer curs.

Dels més de 170 dobles graus que es poden cursar de forma combinada, un total de 62 ofereixen places de primer a la preinscripció universitària.INCORPORACIONS DEL CURS 2016-2017 AL CATÀLEG DE DOBLES TITULACIONS


 
UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF)UNIVERSITAT DE GIRONA (UdG)


UNIVERSITAT DE LLEIDA (UdL)

UNIVERSITAT RAMON LLULL (URL)UNIVERSITAT DE VIC-UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA (UVic-UCC)UNIVERSITAT INTERNACIONAL DE CATALUNYA (UIC)UNIVERSITAT ABAT OLIBA (UAO)

 

Totes les universitats públiques i privades de Catalunya ofereixen dobles titulacions. A banda de la Politècnica (UPC), que en té una quarentena a la seva programació, la Universitat de Barcelona (UB) n'imparteix 10 (la majoria vinculades amb els estudis de matemàtiques i d'administració d'empreses) i l'Autònoma (UAB), 13.

La Pompeu (UPF) i la Ramon Llull (URL), que compten amb 25 dobles graus cadascuna, combinen les dobles titulacions que s'inicien des de primer curs amb la fórmula dels estudis simultanis (sense places de primer).  Aquesta fórmula permet als estudiants obtenir un grau doble accedint per qualsevol dels dos estudis que conformen el títol i, a partir del segon o el tercer any, incorporant assignatures de l'altre grau.

La Universitat de Lleida (UdL) imparteix aquest curs 10 dobles titulacions. Girona (UdG), 13, i la Rovira i Virgili de Tarragona (URV), 7.

La Universitat Internacional (UIC) en programa 10 i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic - UCC), 7. 

La doble titulació d'Educació Infantil i Primària, que s'oferta des del curs 2013-2014, s'ofereix a la UB, la UAB, la UdG, la UdL, la URV, la UVic - UCC, la URL, la UIC i la UAO.