unportal
  • Imprimeix

Nous graus

Les universitats confirmen 22 tÝtols de nova creaciˇ per al curs 2017-18

 


Si el curs 2016-2017 ha estat un any de pocs canvis a la llarga llista de tÝtols de grau, el curs vinent es presenta ple de novetats. A l'espera que alguns graus acabin de rebre l'aprovaciˇ definitiva, la relaciˇ de nous tÝtols per al curs vinent ja compta amb un total de 22 estudis, la gran majoria de 240 crŔdits (4 anys).


Entre les novetats per al curs 2017-2018, sobresurt l'apariciˇ del grau d'Enginyeria d'Automociˇ, una nova titulaciˇ que s'impartirÓ per primer cop al sistema universitari catalÓ, que introduiran a la seves respectives programacions la Universitat PolitŔcnica (UPC) i la Universitat de Vic (UVic-UCC). La UPC serÓ la primera universitat espanyola en oferir aquests estudis a preu p˙blic.

Dues noves titulacions relacionades amb el big data irrompen en l'oferta de tÝtols. La UPC oferirÓ CiŔncia i Enginyeria de les Dades i la Pompeu Fabra (UPF), Enginyeria MatemÓtica en CiŔncia de Dades, a mÚs de les enginyeries InformÓtica, de Sistemes Audiovisuals i de Xarxes de Telecomunicaciˇ, en anglŔs.

En l'Ómbit de les titulacions de 3 anys de durada, es confirma l'apariciˇ del grau de Disseny, Animaciˇ i Art Digital que s'impartirÓ des del CITM (UPC) i dels estudis de MÓrqueting Internacional que introdueix l'IQS.

Relaciˇ de nous estudisUNIVERSITAT DE BARCELONA (UB)

  • Cinematografia / ESCAC (centre adscrit) / (3 anys de durada) / (Substitueix Cinema i Mitjans Audiovisuals)

 

UNIVERSITAT POLIT╚CNICA DE CATALUNYA (UPC)

 

UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF)

 

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI (URV)

 

UNIVERSITAT DE LLEIDA (UdL)


UNIVERSITAT RAMON LLULL (URL)

 

UNIVERSITAT DE VIC-UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA (UVic-UCC)

 

UNIVERSITAT INTERNACIONAL DE CATALUNYA (UIC)

 

UNIVERSITAT ABAT OLIBA (UAO)

 

UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC)