No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Els estudiants de segon curs de Batxillerat tindran més classes de català i castellà.

El nou segon de BatxilleratEls estudiants que el setembre que ve iniciaran el Batxillerat cursaran, al segon i últim curs de l'etapa, una hora més a la setmana que ara de Llengua catalana i literatura i de Llengua castellana i literatura. O sigui, de les dues hores actuals es passarà a tres. Es vol, sobretot, reforçar l'expressió escrita.

La càrrega horària d'aquestes assignatures ja creix al primer curs del nou Batxillerat (veure la newsletter 72), tot i que l'augment és d'una hora setmanal entre les dues, que es podrà distribuir (30 minuts a català i 30 minuts a castellà) o bé adjudicar a una o altra matèria.


L'adaptació que ha fet el Departament d'Ensenyament de l'anomenada llei Wert inclou, com estableix la norma bàsica, la desaparició d'Història de la Filosofia com a matèria comuna que s'havia de cursar a segon de Batxillerat, amb independència de la modalitat on s'estés matriculat.

La promoció que iniciarà el Batxillerat el 2015 només tindrà l'opció de triar-la, o no, si cursa la modalitat d'Humanitats i Ciències Socials.

MÉS HISTÒRIA D'ESPANYA
També a segon curs, i com a conseqüència de la reassignació horària del temps que es dedicava a Història de la Filosofia,  Història d'Espanya tindrà 60 minuts més setmanals, o sigui les tres hores actuals es convertiran en quatre.

Entre els canvis que s'introduiran a les assignatures de modalitat de segon hi ha, a més, l'obligatorietat per als estudiants d'Arts de cursar l'assignatura de Fonaments de l'Art, com a continuació d'Història de l'Art, també obligatòria, de primer curs.

Ciències de la terra, assignatura de modalitat de Ciències i Tecnologia que es pot triar a primer, passarà, a segon, a convertir-se en Geologia.

DESCENS DE CATEGORIA
Perden pes Ciències del món contemporani (en aquest cas molt), que deixa de tenir la consideració de matèria obligatòria per a la totalitat de l'alumnat i passa a ser matèria específica, o sigui ni tan sols de modalitat. De primera divisió cau a tercera.

Continuant amb el símil, Literatura catalana i Literatura castellana baixen a segona: de continguts de modalitat a assignatures específiques que, a banda,  no està previst que entrin a l'examen de revàlida que donarà accés al títol de batxiller.
L'esport s'ha convertit en un
potent sector econòmic.

La Salle ofereix especialitzar-se en direcció d'empreses esportives


Entre les especialitzacions del grau de Direcció d'Empreses Tecnològiques de La Salle, de la Universitat Ramon Llull (URL), el centre ofereix Sports Management, un itinerari dissenyat per gestionar organismes, entitats i empreses del sector esportiu, que es pot seguir mitjançant l'elecció de matèries optatives.

La titulació es pot cursar en anglès o bé en un format bilingüe castellà-anglès.

El centre té un programa de beques de suport a estudiants amb dificultats econòmiques, amb un expedient de Batxillerat o CFGS brillant i també per als procedents de col·legis de La Salle.

Als graduats dels CFGS d'Administració i finances, Comerç internacional i Gestió de vendes i espais comercials se'ls convaliden més de 30 crèdits ECTS.
El centre ofereix Batxillerat, FP,
el curs d'accés a CFGS i PFI.

 

Portes Obertes a Salesians Sarrià
 

El proper dissabte, 25 d’abril, Salesians Sarrià celebra una Jornada de Portes Obertes (de 10.30 a 13.00 hores) per donar a conèixer la seva oferta per al curs 2015-2016. A banda dels estudis de Batxillerat, també ofereix Cicles de Grau Mitjà i Superior, el curs d'accés a CFGS i els Programes de Formació i Inserció (abans PQPI).

Hi haurà diverses sessions informatives generals (Batxillerat i FP), així com xerrades específiques per a cada cicle. També està previst visitar els diferents departaments per tal de conèixer directament les instal·lacions i els recursos de què disposa el centre. A més, es podran seguir algunes demostracions pràctiques efectuades pels alumnes de l’escola.

Us podeu descarregar la informació de la JPO del proper dissabte aquí.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email