No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El campus Mundet de la Universitat de Barcelona, on s'imparteixen els graus de Magisteri

 La nota de tall d'Infantil + Primària

puja a la UB i la UdG

i toca sostre a la UAB i la URVLa nova Prova d'Aptitud Personal no ha tingut cap afectació en les qualificacions d'accés a la universitat en quatre de les cinc universitats públiques que imparteixen la doble titulació de Magisteri. La instauració de la primera PAP el curs 2014-2015 en va tenir més.

UNPORTAL
La instauració de la nova Prova d'Aptitud Personal (PAP) per accedir als graus de Magisteri ha coincidit amb una caiguda acusada de les notes de tall en relació a l'any passat en alguns dels estudis afectats, cosa que fa pensar que aquest factor ha provocat un descens en el nombre de preinscripcions.

Aquest ha estat el cas dels graus d'Educació Infantil de la Universitat de Lleida (UdL), on s'ha passat del 6,061 del 2016 al 5 del 2017, i d'Educació Primària al campus de Tortosa de la Rovira i Virgili (URV), on la qualificació ha retrocedit del 6,016 al 5.

Tot i així, en d'altres estudis, com els d'Educació Primària de la Universitat de Girona (UdG), que demana un 8,200, s'ha produït un increment significatiu de la nota (+0,578). També al grau de Primària de l'Autònoma (UAB), on la nota ha pujat un 0,366 (9,208). El gruix dels augments, però, quan n'hi han hagut, ha estat modest.

On l'afectació de la PAP ha estat gairebé imperceptible ha estat als dobles graus d'Educació Infantil + Educació Primària, les qualificacions dels quals han experimentat una pujada generalitzada. Sis universitats que participen en el procés de preinscripció, cinc de públiques i la UVic-UCC,  tenen aquests estudis a la programació. L'oferta suma 210 places.


LA NOTA MÉS ALTA: 10,788 A LA UB
A la UAB i a la URV la nota de tall de la doble titulació ha arribat a tocar sostre des que el 2013 (un any més tard a la UAB) es van posar en marxar aquests estudis. A la UAB ha estat un 10,720, i  a la URV, un 9,260. La més alta, però, ha continuat sent la de la Universitat de Barcelona (UB), amb un 10,788 que queda a prop del 10,876 del 2013.

A la UdG aquesta vegada la qualificació mínima per ser admès ha estat un 9,560, una nota superior a la de l'any passat però que no arriba al 9,630 del primer any en què es va posar en funcionament el doble grau. La Universitat de Girona, amb 50 places, es la universitat que n'ofereix més.

Només a la UdL hi ha hagut una reculada significativa de la nota, que ha passat del 8,480 al 7,449. Tot i així, la qualificació queda lluny del 5 que es va demanar el curs 2014-2015. A la UVic-UCC, que també imparteix la doble titulació, es pot accedir amb un 5, com ha passat des que va començar a programar els estudis.
La Salle estrena el seu primer grau
de 3 anys: Aplicacions de Software


La Salle-URL posarà en marxa al setembre el seu primer grau de 3 anys especialitzat en l’àrea tecnològica:  Tècniques d’Aplicacions de Software. Es tracta d'uns estudis dissenyats per formar professionals capaços de desenvolupar apps mòbils, crear webs, administrar sistemes informàtics i proporcionar suport tècnic especialitzat, i que tinguin coneixements sobre màrqueting digital. Aquest és un perfil professional que el mercat laboral demanda de forma creixent.

Els nous estudis, en què els estudiants treballen en equip en la resolució de problemes reals, són eminentment pràctics i estan orientats a la formació de professionals multidisciplinars que es puguin incorporar al món laboral de manera immediata.

El nou grau està obert tant a alumnes de qualsevol de les branques de Batxillerat com de CFGS.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email