No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Educació Infantil, un dels graus on encara és possible matricular-se a la UManresa

 LA PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA DE SETEMBRE

Encara queden 6.200 vacantsUNPORTAL
La preinscripció universitària de setembre, que es tanca a les 12 d'aquesta nit, ofereix més de 6.200 places en 216 graus que encara tenen vacants un cop matriculats els estudiants que van sol·licitar l'ingrés al juliol, una xifra semblant a la de fa un any.

Cap de les universitats que participa en el procés de preinscripció (les 7 públiques amb els seus centres privats adscrits i la UVic-UCC) oferta hores d'ara places de Medici
na i Psicologia. No és el cas, però, d'altres estudis que figuren entre els més demandats, com ADE, Educació Infantil, Enginyeria Informàtica o Infermeria.

Resten per adjudicar un centenar de llocs a preu públic dels estudis d'ADE a les universitats de Lleida (UdL) i Rovira i Virgili de Tarragona (a les seus de Reus i Tortosa); 168 places d'Educació Infantil, 58 de les quals a preu públic (35 a la UdL i 23 a les seus de Tortosa i El Vendrell de la URV); 72 d'Enginyeria Informàtica -la  majoria, 60, a preu públic (a la UdL, URV i també a la Universitat de Girona)-;  60 d'Educació Primària (55 a la UVic-UCC) i 15 places del grau de Dret a la UdL. Tots els  centres propis de les universitats públiques de Barcelona han exhaurit l'oferta d'aquestes titulacions.

Infermeria, una altra de les titulacions amb més adeptes, manté la possibilitat de preinscriure's a les Escoles Universitàries Gimbernat de Sant Cugat del Vallès -que també disposen de places a Fisioteràpia-  i a l'Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa, totes dues adscrites a l'Autònoma (UAB), mentre que la UVic-UCC té a places a Vic i a Manresa.


PLACES PÚBLIQUES EXHAURIDES
No queden places públiques a les bios, ni a Educació Social, ni als estudis de Periodisme, Publicitat i Comunicació Audiovisual, amb l'excepció d'unes poques (5) al grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL. Contràriament, a Enginyeria Química hi ha vacants a la UPC, la URV, la UdG i la UAB.

Arquitectura té llocs per ocupar a Reus (URV) i Girona (UdG), mentre que a Barcelona només hi ha places disponibles a la Politècnica (UPC) al grau que s'inicia al febrer. L'oferta d'Arquitectura Tècnica segueix oberta, no obstant, a Barcelona, Lleida i Girona.

Pel que fa a les universitats privades que no participen en el procés de preinscripció, en alguns centres de la Ramon Llull (URL) la matrícula es mantindrà oberta fins a començaments d'octubre.
Les pràctiques intensives són
una de les singularitats del grau
Grau + màster en Fisioteràpia esportiva,
l'alternativa Gimbernat als dobles graus


Les Escoles Universitàries Gimbernat de Sant Cugat del Vallès, adscrites a l'Autònoma (UAB), pioneres en els estudis de Fisioteràpia a Catalunya, ofereixen cinc mencions o itineraris d'especialització dins del grau per poder aprofundir en les teràpies vinculades a l'aparell locomotor, les patologies del tòrax o les fisioteràpies neurològica, pediàtrica o associada a l'esport.

Entre els cinc màsters oficials relacionats amb aquests estudis hi ha el de Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a l'Activitat Física, d'un any acadèmic de durada, que es planteja com una via alternativa a la que ofereixen les dobles titulacions que combinen la fisioteràpia amb les ciències de l'activitat física i de l'esport, amb la diferència que en aquest cas els titulats acaben disposant d'un títol de postgrau.

Gimbernat ofereix 240 places de primer curs del grau de Fisioteràpia, l'oferta més àmplia entre aquests estudis.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email