No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Una classe del grau de Fisioteràpia de Gimbernat, a Sant Cugat del Vallès.

 LA PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA D'OCTUBRE

On són les 3.500 últimes vacants?


UNPORTAL
La preinscripció universitària d'octubre, que es tanca a les 12 d'aquesta nit, ofereix més de 3.500 places a les 8 universitats que participen en el procés de preinscripció: les 7 públiques, amb els seus centres privats adscrits, i la UVic-UCC, l'única de les quatre universitats privades catalanes que comparteix el mateix sistema d'admissió als estudis superiors que les públiques.


ADE.- Queden places a preu públic, poques, a la Universitat de Lleida (UdL) i al campus de Tortosa de la Rovira i Virgili (URV). A preu privat encara és possible accedir a la UManresa (UVic-UCC).

ARQUITECTURA I ARQUITECTURA TÈCNICA.- L'única titulació d'Arquitectura que manté oberta la preinscripció és la que es pot cursar al campus de Reus de la URV. Arquitectura Tècnica i Edificació té vacants a Barcelona (UPC), Lleida (UdL) i Girona (UdG).

EDUCACIÓ INFANTIL .- Encara hi ha unes poques places a la UdL i al campus de Tortosa de la URV. La matrícula resta oberta a Vic (UVic-UCC), que també té vacants a Educació Primària i Educació Social, i a la UManresa (UVic-UCC).


ENGINYERIES.- Les Enginyeries de Sistemes de Telecomunicació de l'Autònoma (UAB) i de la UPC a Castelldefels; d'Obres Públiques (UPC); Elèctrica ( URV, UdG i UPC); Electrònica Industrial i Automàtica (UPC, UdG, URV); Forestal (UdL); Mecànica (UdG) i als campus de Vilanova i Manresa de la UPC, i Química (UPC, UdG i URV), són les que concentren més vacants. La preinscripció també segueix oberta en algunes enginyeries de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) adscrita a la UAB.

FISIOTERÀPIA.- Les places públiques estan exhaurides. Pel que fa als centres privats, les Escoles Universitàries Gimbernat adscrites a la UAB, amb una oferta de 240 places de primer curs, encara en té de disponibles.

GEOGRAFIA.- La Universitat de Barcelona (UB) i la UdL conserven la preinscripició oberta. La UAB i la UdG ofereixen places a Geografia i Ordenació del Territori, en el primer cas, i a Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient en el segon.

HISTÒRIA i HISTÒRIA DE L'ART.- La titulació d'Història ofereix places vacants a Barcelona (UB i UAB), Lleida (UdL), Girona UdG) i Tarragona (URV), igual que la d'Història de l'Art.

PERIODISME i PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES.- La UVic és l'única que té places de preinscripció en els dos títols.

RELACIONS LABORALS.- La titulació conserva la matrícula oberta a la URV i a la UdL.

TURISME.- Els estudis de la UAB, UdL i URV (campus de Vila-seca) tenen places de preinscripció.
També el CETT, adscrit a la UB.

L'assignació de les places de la preinscripció d'octubre es publicarà el dilluns 9 i la matrícula s'ha de tramitar l'endemà, 10 d'octubre.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email