No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La Facultat de Filosofia de la UB és al campus d'Humanitats del Raval

 L'opinió dels titulats
Filòsofs i antropòlegs socials, entre els més satisfets amb el grau cursat

 

Infermeria, Medicina i Educació Infantil són les titulacions on hi ha un major nombre de graduats que tornarien a cusar els estudis


UNPORTAL
Els graduats en Medicina de la Universitat de Barcelona (UB) són, segons l'última enquesta de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), els que es mostren més satisfets amb els estudis cursats: fins a un 95% de 119 titulats del 2013 diuen que tornarien a fer aquests estudis. Es tracta d'un indicador molt semblant al que registren els estudis de Medicina a les universitats Rovira i Virgili (URV), 94,9%, i de Lleida (UdL), 94,3%.

L'elevada satisfacció amb la tria de la titulació sovinteja entre els graduats en Infermeria, tant dels centres públics - UdL, URV, Universitat de Girona (UdG) i Autònoma (UAB)-, com dels centres privats -Universitat de Vic (UVic-UCC) i Blanquerna (Universitat Ramon Llull)-, i també entre els adscrits que imparteixen el grau.

Una cosa semblant succeeix a Educació Infantil ( i d'una manera menys acusada a Educació Primària), titulacions que, com passa amb Infermeria, figuren entre les més vocacionals i més demandades.

Entre les primeres posicions del rànquing de graduats satisfets també hi ha els titulats en Antropologia Social i Cultural de la UAB i els de Filosofia de la UB. Un 90,9% dels primers assegura que tornaria a triar els mateixos estudis, un percentatge molt semblant al dels segons (90%).

Els estudis d'Antropologia Social i Cultural també els imparteix la UB -i la URV ofereix Antropologia i Evolució Humana de forma conjunta amb la UOC-, mentre que els de Filosofia es poden cursar a la UB, UAB, UdG i URL -la UdG programa un doble grau de Filosofia + Economia i la Pompeu Fabra (UPF) ofereix Filosofia, Política i Economia.


ALTRES TÍTOLS EN LLOC S DESTACATS
A banda dels graus esmentats, en un lloc destacat de les preferències dels ja graduats apareix Enginyeria Informàtica de la UPF (un 93,1% faria la mateixa tria); ADE de la UdL, amb un 84,8%; Matemàtiques de la UB (84,6%), i Educació Social de la UAB (84,2%). Matemàtiques de la UPC també registra un percentatge molt elevat d'acceptació, tot i que la mostra de titulats que ha contestat l'enquesta és menor.

Entre els centres privats, al marge dels estudis d'Infermeria i Magisteri ja esmentats, sobresurten els graus de Logopèdia de Blanquerna (URL) i Direcció d'Empreses d'Esade (URL), amb un 92,3% i un 87,8% de titulats, respectivament, que diuen que tornarien a cursar el grau.
L'EUSS imparteix 4 enginyeries
L'EUSS oferirà 4 sessions informatives de graus del 21 de març al 24 maig

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha programat una jornada matinal de portes obertes per al diumenge 25 de febrer del 2018 i quatre sessions informatives dels seus graus entre el 21 de març i el 24 de maig, que es celebraran a partir de les 19 hores.

El centre, que imparteix quatre graus (les enginyeries en Electrònica Industrial i Automàtica, Elèctrica, Mecànica i en Organització Industrial), i una doble titulació (Electrònica Industrial i Automàtica + Mecànica), organitza una visita guiada pels laboratoris on es realitzen les pràctiques, a banda de donar a conèixer els continguts de cadascuna de les titulacions i les seves sortides professionals.

Per assistir-hi, cal subscriure-s'hi prèviament.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email