unportal

Inici de sessió

 

Si ja ets usuari, autentifica't

Si encara no ets usuari, registra't

Quan et registris podràs comparar titulacions i tenir accés a 70 indicadors actualitzats dels més de 550 graus que s’imparteixen a les universitats públiques i privades de Catalunya.

També podràs consultar l'ocupació real dels titulats de cadascun dels centres que ofereixen els estudis i les taxes d'abandonament, graduació en el temps previst i rendiment dels estudiants.

El cost per gaudir del servei durant 24 hores ininterrompudes és de 1,91 euros amb iva inclós si ets un estudiant de secundària o de 3,57 euros si ets un professor o bé un professional. Necessitaràs una targeta de débit o crèdit per poder fer el pagament. També pots fer l'ingrés per transferència, pero abans hauràs d'enviar un mail a info@unportal.net o trucar al 93.467.49.46 per solicitar-ho.

El password que et facilitarem també et servirà per accedir als webs de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) i Grau Mitjà (CFGM), on trobaràs informació sobre oferta i demanda de places, inserció laboral dels graduats i passarel·les amb la universitat en el cas dels cicles superiors.